Praktijk Psychosociale Hulpverlening

De Blauwe Tandem begeleidt en adviseert over en aan jongeren en hun ouders. Door een planmatige aanpak waarbij de wensen van de cliŽnt of opdrachtgever centraal staan. Ook wordt advies gegeven aan huisartsen, scholen en gemeenten over normoverschrijdend gedrag en jongeren.

TAGS | info@deblauwetandem.nl 0642383899 | Copyright | Disclaimer
home » nieuws » gratis workshop geurende olie

Gratis workshop geurende olie

 
 De Blauwe Tandem organiseert in samenwerking met Blue Touch Energy een gratis workshop over olie!
 
Richard, expert van DoTerra,  komt ons vertellen over de basis weetjes van het gebruik en de verschillende toepassingen van biologische olie die je kan helpen bij het ondersteunen van je weerstand, het helen van kleine wondjes en alle andere toepassingen.
Het kan helpen tegen snurken, stress, en ik weet uit ervaring dat sommige olie wratten kan doen verdwijnen! Ik heb zelf gemerkt dat ik van bepaalde geuren rust ervaar en dat het echt wat doet met mijn gemoed. Kom vrijblijvend kennis maken met deze prachtige producten.
En ervaar het zelf! 
 
 
Wil je ook komen? Stuur dan een mailtje naar De Blauwe Tandem, info@deblauwetandem.nl 
 
 
 Over Beter Bewust:
 
 
 
Beter Bewust is een initiatief van De Blauwe Tandem en Blue Touch Energy
 
 

Samen bereik je meer

Zelf vind ik dat ik veel kennis in huis heb om iemand van zijn pijn af te helpen. Maar er zijn altijd gebieden waar ik minder kennis van heb. Aangezien ik mijn klant altijd centraal stel en ik alles wil doen om mensen die bij mij komen van hun klachten af te helpen, ben ik gaan rondkijken. Welke therapeuten zouden aanvullend kunnen werken op mijn eigen praktijk?

Het lijkt simpel en dat is het ook

Samenwerken is voor mij de oplossing. Alleen op die manier vind ik dat ik mijn klanten samenwerkenhelemaal van dienst kan zijn. Dus kom jij bij mij, dan weet je dat er serieus en kundig naar je klachten wordt gekeken. Want bij mij sta jij centraal!

Ik heb een aantal experts gevonden waar ik het volste vertrouwen in heb. Met hen heb ik de afspraak dat wij ook gezamenlijk mensen behandelen om tot een optimaal resultaat te komen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een burn-out, waarbij er niet alleen gewerkt wordt om pijn en stress te reduceren, maar ook aan ontspanning, coaching, een goed voedingspatroon en eventueel een boost om verder te kunnen.

Door met aandacht naar jouw hele zijn te kijken, zorgen wij voor vaste grond onder je voeten

  • Hedwich Suyling van De Blauwe Tandem
    Expert in counseling, training, advies, begeleiding en maatschappelijk werk.
    Hedwich is een zeer ervaren counselor die je weer inzicht geeft in je eigen gedrag, met minder chaos in je hoofd, waardoor je planmatig gaat werken aan je problemen. Hierdoor krijg je de regie over je leven weer in handen.

Aan het woord, Hedwich Suijling.Hedwich
Vaak krijg ik de vraag: wat kun je nu precies voor mij betekenen?

Ik ga in gesprek met jou, kijk naar jouw knelpunten. Wat kun jij werkelijk doen aan je eigen situatie zodat je weer helemaal in het leven staat, i.p.v. hopeloos aan de zijlijn. Echt luisteren naar jou, wat je bezighoudt, je mooie en minder mooie dingen, waar je tegenaan loopt en graag zou willen veranderen op de korte en lange termijn. En daarna doorpakken, want met alleen praten kom je er niet.  Je moet zelf aan de slag en ik zal je daarbij ondersteunen.

AANBIEDING Blue Touch Energy en de Blauwe Tandem:
Ieder jaar een APK GEZONDHEID CHECK om goed te blijven functioneren.
Net zoals je je auto laat nakijken op kleine mankementen, is het goed ook je lichaam en geest de kans te geven om onderdelen te resetten en te updaten.Blauwe Logboek

3 rittenkaart:
* Regenesis behandeling van 1,5 uur
* Coaching gesprek van 1 uur
* Chi Wit massage
* het Blauwe Logboek

Kosten: € 175,00 (i.p.v. € 205,00)

Heb je meer tijd nodig dan 3 x :

10 rittenkaart:
* 5 coaching gesprekken van 1 uur
* 5 Regenesis behandelingen of massages
* het Blauwe Logboek
Kosten: 15% korting op elke behandeling
(Rekenvoorbeeld: Regenesis € 72,00 ipv € 85,00/coaching € 55,00 ipv. € 65,00)
De Blauwe Tandem | Hagedoornstraat 24 | 2421 VH | Nieuwkoop | Tel. 0642383899 | info@deblauwetandem.nl | K.v.K.nr. 52539989
ga naar http://twitter.com/deblauwetandem ga naar http://https://nl.linkedin.com/in/hedwichsuijling ga naar http://info@deblauwetandem.nl ga naar http://https://www.facebook.com/DeBlauweTandem