Praktijk Psychosociale Hulpverlening

De Blauwe Tandem begeleidt en adviseert over en aan jongeren en hun ouders. Door een planmatige aanpak waarbij de wensen van de cliŽnt of opdrachtgever centraal staan. Ook wordt advies gegeven aan huisartsen, scholen en gemeenten over normoverschrijdend gedrag en jongeren.

TAGS | info@deblauwetandem.nl 0642383899 | Copyright | Disclaimer
home » complementaire zorg » complementaire zorg

Complementaire zorg

 
 Complementaire zorg door De Blauwe Tandem wordt vorm gegeven door een samenwerking met Barbara Langeveld van Blue Touch Energy. Dit unieke concept biedt de Blauwe Tandem nu de mogelijkheid een behandel- en begeleidingscombinatie te starten. Niet alleen counseling van De Blauwe Tandem, maar ook energie-impuls-behandelingen en massages om zo sneller en doeltreffender tot een verbetering van uw situatie te komen. 
 
Wij geloven dat hoofd en lijf niet los gezien kunnen worden en door samen te werken op beide gebieden bieden wij een uniek wijze van begeleiding. Wij willen zo snel mogelijk samen met u resultaat. Alsof u een stop maakt op een rustplaats langs de route wanneer u op doorreis bent.
 
Het werkt als volgt;

U maakt een afspraak bij Barbara of Hedwich. Al naar gelang welke klachten u het meest bezig houden. In een korte termijn gaat u langs bij de ander. Barbara en ik bespreken samen en met u of en welke vervolgbehandeling of begeleiding nodig is. Als ondersteuning bij het proces bieden wij hands-on begeleiding met praktische tips en handvatten. 
 
Vanaf de website van Barbara's Blue Touch Energy: 

"Samen bereik je meer"

Zelf vind ik dat ik veel kennis in huis heb om iemand van zijn pijn af te helpen. Maar er zijn altijd gebieden waar ik minder kennis van heb. Aangezien ik mijn klant altijd centraal stel en ik alles wil doen om mensen die bij mij komen van hun klachten af te helpen, ben ik gaan rondkijken. Welke therapeuten zouden aanvullend kunnen werken op mijn eigen praktijk?

Het lijkt simpel en dat is het ook

Samenwerken is voor ons de oplossing. Alleen op die manier vind ik dat ik mijn klanten samenwerkenhelemaal van dienst kan zijn. Dus kom jij bij mij, dan weet je dat er serieus en kundig naar je klachten wordt gekeken. Want bij mij sta jij centraal!

Ik heb een aantal experts gevonden waar ik het volste vertrouwen in heb. Met hen heb ik de afspraak dat wij ook gezamenlijk mensen behandelen om tot een optimaal resultaat te komen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een burn-out, waarbij er niet alleen gewerkt wordt om pijn en stress te reduceren, maar ook aan ontspanning, coaching, een goed voedingspatroon en eventueel een boost om verder te kunnen.

Door met aandacht naar jouw hele zijn te kijken, zorgen wij voor vaste grond onder je voeten

  • Hedwich Suijling
    Expert in counseling, training, advies, begeleiding en maatschappelijk werk.
    Hedwich is een zeer ervaren counselor die je weer inzicht geeft in je eigen gedrag, met minder chaos in je hoofd, waardoor je planmatig gaat werken aan je problemen. Hierdoor krijg je de regie over je leven weer in handen."


AANBIEDING Blue Touch Energy en de Blauwe Tandem:
Ieder jaar een APK GEZONDHEID CHECK om goed te blijven functioneren.
Net zoals je je auto laat nakijken op kleine mankementen, is het goed ook je lichaam en geest de kans te geven om onderdelen te resetten en te updaten.Blauwe Logboek

3 rittenkaart:
* Regenesis behandeling van 1,5 uur
* Coaching gesprek van 1 uur
* Chi Wit massage
* het Blauwe Logboek

Kosten: € 175,00 (i.p.v. € 205,00)

Heb je meer tijd nodig dan 3 x :

10 rittenkaart:
* 5 coaching gesprekken van 1 uur
* 5 Regenesis behandelingen of massages
* het Blauwe Logboek
Kosten: 15% korting op elke behandeling
(Rekenvoorbeeld: Regenesis € 72,00 ipv € 85,00/coaching € 55,00 ipv. € 65,00) 


 
 
 De Blauwe Tandem | Hagedoornstraat 24 | 2421 VH | Nieuwkoop | Tel. 0642383899 | info@deblauwetandem.nl | K.v.K.nr. 52539989
ga naar http://twitter.com/deblauwetandem ga naar http://https://nl.linkedin.com/in/hedwichsuijling ga naar http://info@deblauwetandem.nl ga naar http://https://www.facebook.com/DeBlauweTandem