Praktijk Psychosociale Hulpverlening

De Blauwe Tandem begeleidt en adviseert over en aan jongeren en hun ouders. Door een planmatige aanpak waarbij de wensen van de cliŽnt of opdrachtgever centraal staan. Ook wordt advies gegeven aan huisartsen, scholen en gemeenten over normoverschrijdend gedrag en jongeren.

TAGS | info@deblauwetandem.nl 0642383899 | Copyright | Disclaimer
home

Welkom bij de Blauwe Tandem

compassie coach, counseling en training

 

 

Nieuw bij de Blauwe Tandem is de training denken in oplossingen! Op 12 en 13 januari 2017 gaat deze training van start. Nieuwsgierig? Kijk onder het kopje trainingen. Jij hebt het misschien niet nodig, maar je kent vast wel iemand in je omgeving die wel wat meer positiviteit kan gebruiken in zijn denken en doen. Geef het door, ik ben je zeer dankbaar.
 
Bij (crisis)situaties die stress en burn-out kunnen veroorzaken bellen mensen Hedwich Suijling van De Blauwe Tandem,
 0642383899
 
 
 
Denk aan problemen zoals schulden, ziekte bij jezelf of een gezinslid, schooluitval, scheiding, verlies van een dierbare, wanneer je iets ergs is overkomen of relatieproblemen.
 

Wat levert De Blauwe Tandem?

De Blauwe Tandem helpt bij het hervinden van veerkracht en het herstel van evenwicht wanneer je het even niet meer weet. Met compassie leren kijken naar jezelf en je situatie. We lopen allemaal wel eens vast. Wanneer je jong bent, kun je het overzicht verliezen of de hoop opgeven. Wanneer je er lang mee blijft doorlopen duurt het ook langer voordat je klachten weer verdwijnen en soms belandt je in een negatieve spiraal van sombere gedachten en weinig energie hebben voor de dingen die je eigenlijk leuk vindt of zou willen doen.
  
 
De meeste gesprekken zullen gaan over jouw leven, keuzes die je moet of wil maken en hoe om te gaan met verandering. Praktisch gezien doe ik dit door inzicht in gedrag te geven, overzicht te creëren en planmatig te werken aan oplossingen. Hierdoor krijgt jij de regie weer in handen. 

De blauwe Tandem is expert in hulp aan (ex) gedetineerden, jong-volwassenen en mensen met een lichte beperking. Gelukkig behoort niet iedereen tot deze doelgroep en ga ik ook met mensen aan de slag die volwassen zijn, of slachtoffer en slimme mensen. ;-)

Ouders en de omgeving spelen een belangrijke rol in het leven van de jongere of iemand met een beperking; als supporter, boksbal, sparringpartner en grensbewaker. Om het leven zelfstandig aan te kunnen gaan, is het belangrijk dat er mensen zijn die los kunnen laten op het juiste moment en vast kunnen pakken als dat nodig is. Daarom is het wrap-around-care model een belangrijk uitgangspunt in de diensten van De Blauwe Tandem.

 

Klanten zeggen over mij:

"Jij luistert echt"

"Een empatische en betrokken professional"

"Anders dan anders oplossingen"

"Netwerker pur sang en organisatie-sensitief" 

 

Bel of mail gerust voor (collegiaal) overleg over een crisis of problematische casus
0642383899

 

Hedwich Suijling, expert desistence from crime

 

Sparringpartner voor sociale wijkteams, UWV en gemeenten.
De Blauwe Tandem | Hagedoornstraat 24 | 2421 VH | Nieuwkoop | Tel. 0642383899 | info@deblauwetandem.nl | K.v.K.nr. 52539989
ga naar http://twitter.com/deblauwetandem ga naar http://https://nl.linkedin.com/in/hedwichsuijling ga naar http://info@deblauwetandem.nl ga naar http://https://www.facebook.com/DeBlauweTandem